“Jij en ik, samen bouwen aan een school waar elk talent kan groeien”

Schoolvisie

ELK KIND IS UNIEK

In onze school hebben we respect voor elke politieke overtuiging, voor elke geloofsovertuiging, voor elke origine, voor elke meningsuiting, voor elke sociale status en financiële mogelijkheden.

ELK KIND HEEFT TALENT

Wij streven in onze school de totale ontwikkeling van elk kind na op een actieve manier. Vertrekkend vanuit de interesse en de talenten van de kinderen, gaan leerkrachten op een positieve en motiverende manier de kinderen aanzetten tot onderzoekend leren. Wij zetten in op zelfstandigheid en stimuleren hun creativiteit en fantasie.

SAMEN BOUWEN

Wij leren de kinderen samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken waarin ze grenzen durven verleggen. Ze leren in de eerste plaats door succeservaringen, maar ook fouten zijn kansen op leren. Wij gebruiken verschillende werkvormen. We laten leerlingen zelfstandig werken, opzoekwerk verrichten, problemen oplossen, samen denken en overleggen.

JIJ EN IK!

Als directie sta ik open voor nieuwe ideeën, steun ik mijn team in hun zelfontplooiing en neem hen mee in mijn enthousiasme. Ook onze ouders zijn belangrijke partners tijdens het leer- en ontwikkelingsproces van onze leerlingen. Hierbij zijn een goede communicatie, grote betrokkenheid, positieve ingesteldheid, wederzijdse verantwoordelijkheden, vertrouwen en respect belangrijk.

SAMEN GROEIEN

Onze school, gelegen in een groene omgeving aan de rand van het centrum, zet zich in om samen te bouwen aan een gezonde, leuke en leerrijke schoolomgeving.

Facebook

Agenda

december 2023
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Samen leren samenleven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond De Nieuwe Arend? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact info